3 nov 2010, 21:55

* * * 

  Poesía » Formas orientales
606 0 14

Чувствата галят

бръчките на мислите.
Накуцва вяра...

Страхът зазидан.
Тухли от съмнения.
Смъртта е стара…

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??