23 dic 2011, 21:01

* * * 

  Poesía
467 0 0

Вдишвам те -

ухаеш на желания.

Преглъщам те -

най-сладкият блян

се разтича

из цялото ми същество

и потрепервам

от страст.

Чувствам всеки твой

поглед -

дълбок и искрен...

Ти си аз.

Аз съм ти.

Твоите разбирания

са моите виждания.

Моите интереси

са твоите хобита.

Твоите мисли

са моите думи.

Моите копнежи

са твоите действия.

Страхувам се

от краткостта,

но още повече...

от безкрайното.

Всичко се изчерпва.

Затова извличам максималното

от всеки подарен ни миг.

Трудно е,

но не е невъзможно.

Опитай се, ще ти хареса...

Искай.

Мечтай.

Желай.

Жадувай.

Копней.

Бори се.

Постигай.
Печели.

Получавай.

Но и давай.

Не очаквай

прекомерно.

Радвай се.

Усмихвай се.

Смей се.

Плачи.

Прегръщай.

Целувай.

Говори.

Крещи.

Харесвай.

Обичай.

Обожавай.

................

Живей!

Дерзай!

Бъди!

ТИ си веднъж.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??