29 ene 2010, 15:59

§§§§§ 

  Poesía » Formas orientales
482 0 0

§§§§§§

 

Би бил ужасен,

ако имаше смисъл,

но е прекрасен.

 

§§§§§§§

 

Зреят по-бързо

червиви надежди,

капят безплодни.

 

§§§§§§

 

 

Кеглите - рими...

Рип, ще налееш ли ром?

Животът е сън.

####

 

  Бяхме две крила

от тялото на птица.

Черно и бяло.

© Димитър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??