Нежна като балада. Малко луда, но за вкус.
Страхувам се – че кой ли не. Мечтая – в това съм най-добра.
Мога да обичам, но още сам сама.
Вярна съм – за добро или зло. Принципи не следвам – живея за мига.
Не съм идеална – но и вие не сте.
Държа на приятелите – дори да се вбесяваме,
когато всичко друго си отиде, само те остават.
Отмъщавам си – когато заболи, не отричам.
Не гледам от високо – стъпила съм здраво на земята.
И дори и да страдам – усмивката ми пак ще заблести.
© Валиша Todos los derechos reservados