Върни се
Вече година,
откакто ти замина
и остави ме сама
без капка яснота.
Сега те моля аз, върни се
и в моят принц превърни се.
Облей живота ми с радост,
за да изживеем нашата младост!
Върни се, ако ме обичаш,
ако истински ме искаш,
а пък аз ти обещавам
щастие да ти дарявам!
© Сабрина Петрова Todos los derechos reservados