12 апр. 2011 г., 18:21

* * * 

  Поэзия
805 0 0

                                       Върни се

Вече година,
откакто ти замина
и остави ме сама
без капка яснота.


Сега те моля аз, върни се
и в моят принц превърни се.
Облей живота ми с радост,
за да изживеем нашата младост!


Върни се, ако ме обичаш,
ако истински ме искаш,
а пък аз ти обещавам
щастие да ти дарявам!

© Сабрина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??