26 nov 2013, 22:02

* * * 

  Poesía
314 0 0

Събрах се в стих без име

По грапавините на сърцето
тишината пие мигове.
Събирам и подреждам
бездомни истини.
Когато боли ме от обич,
събирам се в парещи ръце.

В сълза, онемяла
от обичане, се събрах.
Събрах се в стих без име,
спрях в многоточие...
В любов се спрях,
събрал себе си.

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??