Събрах се в стих без име
По грапавините на сърцето
тишината пие мигове.
Събирам и подреждам
бездомни истини.
Когато боли ме от обич,
събирам се в парещи ръце.
В сълза, онемяла
от обичане, се събрах.
Събрах се в стих без име,
спрях в многоточие...
В любов се спрях,
събрал себе си.
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Все права защищены