Царил Борисов син в земя на три морета.
Аслан във апогей, Анхиало с кост покрита.
Решен разпопен княз, да слави с ум и сила!
Симеона - василевс, на писмена блюстител!
Изпъждал с бой врага. Пред Цариград изедник.
Мъстителен и дързък пазителят просветник!
Епоха златна грей под силна му десница!
Осанна ний ще пеем...
Наследството жълтица!
© Искра Радева Николова Todos los derechos reservados