17 sept 2007, 21:21

Царица 

  Poesía
988 0 4
Когато лятото солено
се умори да те целува,
когато вън не е зелено,
когато празникът отплува...

Когато влезеш в чужда стая
и миризмата е горчива,
когато другата, оная,
изглежда ужким по-красива... -

сложи си ноктите на котка
и гривата си на лъвица!
Не "коте-лъв" със детската походка,
бъди ми истинска Царица!

© Сиса Арбалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??