1 jul 2021, 13:41

Царски гамбит 

  Poesía » De amor, Otra
455 0 0

И сега не мога да заспя,
очите ми са кръв червени.
Любовта оказа се игра,
в която губят само най-добрите!

Така и не разбрах кога,
превърнах я във моя муза.
Знам за още една игра,
в която царя е никой без царица!

Не знам дали съм слаб играч,
но тя умее да играе.
В любовта ми даде шах и мат,
а за реванш не иска и да чуе...

И сега съм пак на колене,
твърдейки, че умея да обичам.
Но разбрах, че каже ли царица "Не" -
На загуба си винаги обречен!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??