20 nov 2010, 20:51

* * * 

  Poesía » De amor
401 0 0

Не чакай зимата 

 

Не чакай вечния студ, отвори сърцето си, приеми ме.

Не чакай вятъра студен, потърси ме.

Не чакай бурята като листо самотно от тебе да ме отвее.

Спаси сърцето ми, което все за теб копнее.

 

Не допускай белият сняг да затрупа цветята

и лед неразтопим да ми скове душата.

Побързай, преди лятото в зима да се превърне,

настъпи ли зима, любовта не ще се върне.

 

Ела, като дълго чакана пролет,

послед стъпките ти ще цъфнат цветя

и с нови лъчи на надежда

възкреси отново любовта.

 

Не чакай зимата,

просто ме вземи,

прегърни ме 

и сърцето ми стопли!!!

© Жана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??