15 nov 2012, 13:28

* * * 

  Poesía
329 0 0

Какво си мислиш?

Какво те натъжава сега,

какво те накара

да ме погледнеш,

какво те накара 

да дойдеш?

Какво те накара

да ме поискаш?

Кой дявол

ни запозна?

Този, който реши,

че имаме

една обща

съдба.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??