15.11.2012 г., 13:28 ч.

* * * 

  Поезия
328 0 0

Какво си мислиш?

Какво те натъжава сега,

какво те накара

да ме погледнеш,

какво те накара 

да дойдеш?

Какво те накара

да ме поискаш?

Кой дявол

ни запозна?

Този, който реши,

че имаме

една обща

съдба.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??