4 may 2008, 6:33

Целуната от Бог в сърцето 

  Poesía » Otra
1006 0 17
С мисъл, достигаща дълбините
на вселенската велика душа,
създаваш сезони на мечтите,
галени от най-нежната ръка.

С песен, в изгревите оживяла,
възраждаш страдащите ни сърца.
Кой те създаде - надежда бяла,
във сияние превръщаща нощта?

Като майска роза съвършена,
ти си посланието на небето.
Птица към висините устремена,
целуната от Бог в сърцето.

© Васил Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??