7 may 2009, 21:53

Целуни ме 

  Poesía » De amor
749 0 6


Целуни ме...
Цветята няма да увяхнат -
жадни са за огън те!
Целуни ме...
Небето няма да загърми от бяс,
а заря ще освети облачните му длани!
Целуни ме...
Птиците няма да бъдат куршуми, забити о земята,
а нозе на боси балерини,
ходещи на пръсти по дъждовния прашец!
Целуни ме...
Слънцето не ще се скрие, вярвай!
Погледни го как целува нежно
своите деца!
Целуни ме...
Само Земята ще потрепери
от вулкана на вихрушката в сърцата ни!
Целуни ме...
Нежно или грубо,
леко или силно,
с устни, гладки като мед,
или грапави като камък,
с ръце като листенца момина сълза,
или стебла на роза...
Целуни ме...
Искам само да е любовно!

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??