29 oct 2013, 22:25

Целувай ме 

  Poesía » De amor
911 1 1

Целувай ме бавно - аз знам, че умееш,

Целувай дълбоко, дори да не смееш,

Целувай ме нежно, с език неуморен,

Целувай – да пусне в сърцето ми корен!

 

Прегръщай ме силно, почти до припадък,

Прегръщай горещо – дъхът ти е сладък!

Прегръщай ме страстно - със тяло, с душа,

Прегръщай – до болка със теб да греша!

© Велизар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??