29.10.2013 г., 22:25 ч.

Целувай ме 

  Поезия » Любовна
830 1 1

Целувай ме бавно - аз знам, че умееш,

Целувай дълбоко, дори да не смееш,

Целувай ме нежно, с език неуморен,

Целувай – да пусне в сърцето ми корен!

 

Прегръщай ме силно, почти до припадък,

Прегръщай горещо – дъхът ти е сладък!

Прегръщай ме страстно - със тяло, с душа,

Прегръщай – до болка със теб да греша!

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??