20 dic 2023, 11:10

Целувам те... 

  Poesía
156 6 2

Ще ти изпратя моята целувка.

Едно докосване на вятъра в нощта.

Усещане за нежната милувка

на влюбена в душата ти мечта.

 

Ще бъда пак до теб, макар далече

в безкрая на небесна тишина.

Сребристо облаче е твоето човече

поело към щастливата звезда.

 

Недей забравя никога, че бях реален

с горещи устни, с галеща ръка.

Останал истина в съня ти огледален.

Мъжът донесъл приказка една.    

 

Не смятай, че ще съм безкрила сянка,

която скрита е в онази тъмнина,

където паяжини са покрили в дрямка,

безлични дни родени в сивота.

 

Не си отивам, аз ще съм сълзата.

Искряща капчица изпълнена с любов,

която някак тихо в самотата,

да бъде споменът за истински живот.

 

Целувам те, бъди щастлива...            

© Гедеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??