18 jun 2010, 11:03

Целувам те 

  Poesía
2118 0 7

Целувам те по челото,

за да мислиш за мен.

Целувам те по ушето,

за да чуваш гласа ми.

Целувам те по устните,

за да усещаш дъха ми.

Целувам те по гърдите,

за да тупти сърцето ти с моето.

© Диана Бунева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??