Целувам те
Отиваш си, а толкова те обичам
Безмълвен съм, безчувствен от тъга.
Сълзите ми не спират да се стичат,
Сърцето ми от мъка натежа...
Отиде си, а да ти кажа имах
Хиляди, милион, безброй неща.
Думите в единствен звук застиват -
Самотен стон, мълчание и пустота.
Целувам те за сбогом, за последно,
толкова красива във съня,
Остава ми единствена надежда -
Прекрасно е да бъдеш "у дома".
Целувам те. Дали е за последно?
Аз знам. Ще бъдеш винаги до мен.
И част от тебе вечно ще ме следва,
От днес - така до сетния ми ден.
© Диляна Todos los derechos reservados