19 окт. 2013 г., 19:17

Целувам те 

  Поэзия » Другая
696 0 1

                                      Целувам те

 

 

                      Отиваш си, а толкова те обичам

                      Безмълвен съм, безчувствен от тъга.

                      Сълзите ми не спират да се стичат,

                      Сърцето ми от мъка натежа...

 

                      Отиде си, а да ти кажа имах

                      Хиляди, милион, безброй неща.

                      Думите в единствен звук застиват -

                      Самотен стон, мълчание и пустота.

            

                      Целувам те за сбогом, за последно,

                      толкова красива във съня,

                      Остава ми единствена надежда -

                      Прекрасно е да бъдеш "у дома".

 

                      Целувам те. Дали е за последно?

                      Аз знам. Ще бъдеш винаги до мен.

                      И част от тебе вечно ще ме следва,

                      От днес - така до сетния ми ден.

 

 

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??