14 dic 2010, 15:39

Целувка 

  Poesía » De amor
832 0 0

                     Целувка

 

Сутрин ставам тръгвам и търся

Любовна следа намирам на пътя

Ангели пазят... искра от прегръдка

Винаги вярвам в свята милувка

Камбаните пеят сърцата живеят

Аз ли намирам... нежна целувка

 

                Юлиано

© Юлиано Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??