Целувка
Сутрин ставам тръгвам и търся
Любовна следа намирам на пътя
Ангели пазят... искра от прегръдка
Винаги вярвам в свята милувка
Камбаните пеят сърцата живеят
Аз ли намирам... нежна целувка
Юлиано
© Юлиано Кръстев Всички права запазени