20 may 2024, 11:59

Целувка 

  Poesía » Filosófica, Civil
60 0 1

        Целувка 

 

Една целувка от стара жена,

не по бузите а направо в уста.

Целувка мила на жена от рода,

на моята баба, тя целуна ме така!

 

Защото тази целувка идва от душа,

от моята а и от нейната мила и добра.

Тя спомня ни за миналото, за рода,

когато бяхме заедно но не сме сега.

 

Тя вече е понавела своята снага

и белите коси, на живота следа.

Една борба за децата и за рода,

да имат бъдеще и усмивки на уста.

 

И влизам в черква, на Бога дома,

покланям се и благодаря за това,

че сме заедно с моята баба добра

и се моля за здраве на всички от рода!

 

 

 

 

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??