22 oct 2009, 22:10

Целувката 

  Poesía
561 0 0

Целувката - и тя копнее

да се даде на някой, за да оживее,

дали истинска или фалшива,

тръгне ли... не е плашлива.

А този, който я приеме,

може дявол да го вземе,

да събуди нещо таз целувка,

тръгнала дори като преструвка.

© Ивелина Паунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??