Oct 22, 2009, 10:10 PM

Целувката 

  Poetry
559 0 0

Целувката - и тя копнее

да се даде на някой, за да оживее,

дали истинска или фалшива,

тръгне ли... не е плашлива.

А този, който я приеме,

може дявол да го вземе,

да събуди нещо таз целувка,

тръгнала дори като преструвка.

© Ивелина Паунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??