26 feb 2021, 7:58

Цената да Го следваш 

  Poesía
299 1 2

Гласът Ти ме повика и дойдох.

Разчетох думите Ти във сърцето.

Започна съдбоносен диалог

между земята и небето.

 

Прониза Словото до края мисълта,

кръвта ми пламна, запулсира.

Въпросите поникнаха от пепелта,

Истината във лице ме провокира.

 

Готова ли си да намразиш

и майка и баща заради Мен?

Отхвърлена и неприета да запазиш

сърцето си горящо и в печален ден?

 

Готова ли си да се отречеш

от себе си и да Ме следваш?

Готова ли си да умреш,

да бъдеш мразена, да те преследват?

 

Готова ли си?!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря сърдечно, Албена! Бог да благослови и теб! Прегръщам те!
  • Дълбоко сакрален стих, Марийче!... Благодаря ти за него! Бог да те благослови, да те пази от злото и вдъхновява!
Propuestas
: ??:??