Тайните са скрити в свойте тайни,
загадките са скрити в свойте светове.
Аз съм скрит зад своето сърце,
същността е заключена
между стени от ледове.
Скрито е всичко, но къде,
защо разумът ни не може да го побере?
Защо дори и мъртвият има свои тайни,
но с тайните си може ли да умре?
Доверчивостта чезне,
невинността витае и търси чистите сърца.
Всеки се опитва да скрие нещо,
но защо никога не успява да скрие греха?
Защо ли все има тайни,
откъде ли идват те?
В мрачните си тайни заровени,
погубваме плът, същност, мечти, душа и сърце.
Милан Милев
5.09.09
© Милан Милев Todos los derechos reservados