Sep 5, 2009, 1:54 PM

Цената на тайните 

  Poetry
538 0 1

Тайните са скрити в свойте тайни,

загадките са скрити в свойте светове.

Аз съм скрит зад своето сърце,

същността е заключена

между стени от ледове.

 

Скрито е всичко, но къде,

защо разумът ни не може да го побере?

Защо дори и мъртвият има свои тайни,

но с тайните си може ли да умре?

 

Доверчивостта чезне,

невинността витае и търси чистите сърца.

Всеки се опитва да скрие нещо,

но защо никога не успява да скрие греха?

 

Защо ли все има тайни,

откъде ли идват те?

В мрачните си тайни заровени,

погубваме плът, същност, мечти, душа и сърце.

 

Милан Милев

5.09.09

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Свети Онуфрий! Кой Ви е дал крила, та толкова смело публикувате всичко, което ви хрумне?
Random works
: ??:??