13 ago 2007, 15:59

Ч.Р.Д. 

  Poesía
847 1 3
Щастлив да бъде този ден,
във който ти си се родила
и първа глътка въздух,
макар и неохотно, си поела.

Животът ти да бъде пълен
с безкрайни слънчеви лъчи
и никога да няма сълзи
в уморените ти веч очи.

Нека щастие и радост
изпълват твоя ден,
нека Любов и Младост
да бъдат в твой плен!

В сърцето ти да има обич,
да бъде пълно с топлина.
Да бъдеш Веси и да кажеш:
"АЗ ЩАСТЛИВА СЪМ ЖЕНА"
                              


                                                 на Веси

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??