2 jul 2009, 20:44

Чакам 

  Poesía
494 0 1


Събирам се на глътки.
Поетични.
И спазмите болят... когато крача в минало.
Ще пребъда. Календар ще стана.
Ще се окича на стената.


Ще спя на тавана.
Но няма да будувам сиротно.
Ще събирам пролет.
В сънищни шепи.
И един ден... пчела ще ме опраши.


Цвят ще съм.
Сивото плаши децата.
И в стих любовен ще ме има.
Когато ме научиш как се плаче.
... за подаяние - ОБИЧ.


Всевъзможни са женските болки.
И възгледите неразбрани.
Не ме търси във тъжните тополи...
Цвят съм вече.
Чакащ НЕЯ.

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??