25 may 2006, 9:45

Чакам да ми отговориш 

  Poesía
778 0 1
Чакам да ми отговориш
Госпожице Страх
Часовникът говори повече

Вярвам че последиците ще са лоши
Но не мога да отложа времето в което
Стрелките ще отскочат

Гледам те
В снимката виждам само
Еднодневно отклонение

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??