May 25, 2006, 9:45 AM

Чакам да ми отговориш 

  Poetry
802 0 1
Чакам да ми отговориш
Госпожице Страх
Часовникът говори повече

Вярвам че последиците ще са лоши
Но не мога да отложа времето в което
Стрелките ще отскочат

Гледам те
В снимката виждам само
Еднодневно отклонение

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??