4 feb 2011, 11:47

Чао, а не сбогом! 

  Poesía
1228 0 2

Кажи ми „чао” -

така ще имам надежда…

… но „сбогом” никога –

така ще знам,

че ще се срещнем отново!

Съдбата ще ни събере…

… може да не е в този живот,

но ще се срещнем!!!!

Само време трябва…

© Донка Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??