Чаша
Сами сме в тази нощ поредна…
Съвсем самотни, за пореден път.
Прегръщам те и в теб се взирам…
Очаквайки да видя някой друг...
Притискам те в гръдта си потна.
Обграждам те със пръсти...
И в миг те сграбчвам, сякаш те душа.
Притискам тъжните си устни...
Към твоята студена равнина...
Сами сме пак - за кой ли път?!
Във мрачната вселена…
За кой ли път от мене
нищо ти не взе...
Но аз изпълних те - в сълзи и вино!
© Просто Някой Todos los derechos reservados