Jul 1, 2010, 12:03 PM

Чаша 

  Poetry
504 0 0

Чаша

 

Сами сме в тази нощ поредна…

Съвсем самотни, за пореден път.

Прегръщам те и в теб се взирам…

Очаквайки да видя някой друг...

 

Притискам те в гръдта си потна.

Обграждам те със пръсти...

И в миг те сграбчвам, сякаш те душа.

Притискам  тъжните  си устни...

Към твоята студена равнина...

 

Сами сме пак - за кой ли път?!

Във мрачната вселена…

За кой ли път  от мене

нищо  ти не взе...

Но аз изпълних те - в сълзи и вино!

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??