8 jun 2015, 1:01

Чаша вино 

  Poesía
622 0 1

Чаша вино, неделя вечер

саксофон и самота

и истина една

живота е илюзия и суета

 

Чаша вино за размисъл в нощта

с порока на една душа 

играейки си със смърта

сякаш е  шега.

 

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??