8 июн. 2015 г., 01:01

Чаша вино 

  Поэзия
621 0 1

Чаша вино, неделя вечер

саксофон и самота

и истина една

живота е илюзия и суета

 

Чаша вино за размисъл в нощта

с порока на една душа 

играейки си със смърта

сякаш е  шега.

 

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??