12 abr 2011, 18:30

Часовник! 

  Poesía » De humor
904 1 0

Часовникът тиктака,

 

някой вън те чака.

 

В забързания свят

 

 може би е познат?

 

 

 

Дали да се доверя сега

 

на часовниковата стрелка.

 

И съдбата да променя,

 

като изляза от дома.

 

 

 

Поглеждам през прозореца широко,

 

но не виждам в мъглата надълбоко.

 

Може би трябва да изляза,

 

но баща ми че закъснявам отбеляза.

 

Часовник, ахх ти, с тез бързи стрелки,

 

моля те, моля те, поспри.

 

Аз трябваше да хвана тоз непознат,

 

защото съм страшен психопат.

 

 

 

И пак аз пред редовете се запрях,

 

но да чета аз  не можах,

 

бях изгубил точната следа

 

далеч от моята глава...

© Николай Бунев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??