16 nov 2019, 10:58

Черна река 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
829 0 2

Разпнат орел...

Вените отчаяно крещят!
Впити куки...
Провесени криле... 
Бездушна лудост... 
Кинжалът – събуден.
Стоманата ледена...

О, Богове!

Неутолими сте!
С топла, ярка отрова, 
пълня бокала пресъхнал.
Черна река... 
Тленните – будни.
Сенки безумни. 
Вените – кухи...


12. Ноември 2019г.
 

© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??