21 ago 2008, 20:02

Черни очи 

  Poesía » Versos blancos
1730 0 3
Черни очи се вглеждат
в мен, красиви и тъй нежни,
сякаш искат от мене нещо.

Черни очи кат' море дълбоки,
прегръщат те, сякаш с ръце широки.
Черни очи по пясъка танцуват,
за радостта на пируващите моряци жадуват.

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??