27 mar 2010, 15:19

Червени пясъци 

  Poesía » De amor
467 0 1
Червени пясъци


Една любов и последно обещание,
 казах аз - ще се върна.
 Но, за съжаление, ще го наруша.
 Куршумът забит в мен бе,
преди да се обърна.

 Една любов, две оръжия, 
 едното сочеше лицето ми.
 Той каза, че съм те откраднал.
 Но не знаеше, че държа 
сърцето ти.

 Червен пясък и два куршума,
 единият - замираща целувка в прахта,
 вторият, който не пощади целта си,
сега забит е в гръдта.

 Една любов и обещание.
 Ох, кръвта тече от устните ми, 
бездушно падам на земята
и никой няма да ме отмъсти.

 Една любов и две оръжия, 
 единият стреля първи,
 е... не бях аз.
Това са мойте кърви,
 ... сега принадлежиш на друг.

Червен пясък и бели гълъби
наслаждават се на моята кръв
 и ето - накрая има смърт; 
поне в нещо да съм добър.
 ... а ти принадлежиш на друг.

S.Deathstroke

© Богомил Пушев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??