Една любов и последно обещание,
казах аз - ще се върна.
Но, за съжаление, ще го наруша.
Куршумът забит в мен бе,
преди да се обърна.
Една любов, две оръжия,
едното сочеше лицето ми.
Той каза, че съм те откраднал.
Но не знаеше, че държа
сърцето ти.
Червен пясък и два куршума,
единият - замираща целувка в прахта,
вторият, който не пощади целта си,
сега забит е в гръдта.
Една любов и обещание.
Ох, кръвта тече от устните ми,
бездушно падам на земята
и никой няма да ме отмъсти.
Една любов и две оръжия,
единият стреля първи,
е... не бях аз.
Това са мойте кърви,
... сега принадлежиш на друг.
Червен пясък и бели гълъби
наслаждават се на моята кръв
и ето - накрая има смърт;
поне в нещо да съм добър.
... а ти принадлежиш на друг.
S.Deathstroke