23 may 2009, 1:49

Червеният рубин 

  Poesía » Del paisaje
765 0 1

 

 

 

 

            Червеният рубин

 

 

Гальовните вълни

и бисерите в тях

от твойте дълбини

море в теб видях.

 

Волни и щастливи

с грация летят

чайките красиви

в омагьосан кръг.

 

Щастлива по брега

по пясъка вървях,

посрещнах изгрева

за този миг горях.

 

Червеният рубин

изплува от морето,

та в простора син

да грее от небето.

 

 

 

© Райна Маргина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??