1 may 2011, 21:08

Честит рожден ден 

  Poesía
1093 0 0

В този полумрачен ден

много поздрави от мен

и честит рожден ден!

 

Празник е за теб,

а може би с тъга

дните ти летят.

 

Имаш две деца

и всяко хванало е път.

"Ало, мамо!" - пак звънят.

 

И твоите очи се пълнят със сълзи -

глуха детска стая, четири стени,

гардеробът полупразен тихо си седи.

 

И тогава ти работиш, пишеш и твориш,

знаеш, че така ще можеш

да се самосъхраниш...

© Мариета Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??