5 dic 2011, 14:34

Честит рожден ден! 

  Poesía
1099 1 0

Да ти кажа днес ''Честит рожден ден'' аз не мога.
И да ти звънна не мога,
и да ти пиша не мога.
И да плача ли?
Сълзи не ми останаха,
действия не ми стигнаха, 
за да те убедя, че любов бе това.
Желая ти само късмет, 
от тук нататък без рев, 
нека бъдеш вечен шеф.
На себе си и света служи, 
със сърце и душа мисли.
И помни, че в този важен ден аз сетих се за теб.
Не те забравих,
докрай вярна ти останах.

© Мария Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??