9 jun 2007, 13:51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГОГО! 

  Poesía
1932 0 1
 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГОГО !

АНГЕЛЧЕ  СЕ  ПОЯВИ

САМО ДЕН СЛЕД  БЛАГОВЕЩЕНИЕ.

ПЕПИ И МАРИНКА ОЩАСТЛИВИ

И ДАНО ДА Е ДОБРО ЗНАМЕНИЕ !


ДА Е ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ, ДА НОСИ РАДОСТ!

НА МАМА, ТАТЕ, ДЯДОВЦИ И БАБИ.

ПРАЗНУВАЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "МЛАДОСТ",

ВСИЧКИ ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ !


ЧЕСТИТ ДА Е С РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН!

ДА ОБИЧА И ДА Е ОБИЧАН МНОГО!

А НАЛИ СИ Е ЗОДИЯ "ОВЕН",

"НАПРЕД С РОГАТА" Е ДЕВИЗ ЗА ГОГО.


ПРОЩЪПУЛНИК ДНЕС ЩЕ ИМА.

ПИТКА ЩЕ ОМЕСИ МАМА.

ПИТКА С МЕД ЗА ГОСПОДИНА,

А ГОНИТБАТА ЩЕ Е ГОЛЯМА.


С ПОМОЩТА НА ПРОЛЕТНИЯ ДЪЖД

РАСТЕ  КОКИЧЕ, МИНЗУХАРЧЕ, КУКУРЯЧЕ

И ВЕЧЕ  ВЪВ  ЧАРОВЕН  МЪЖ

СЕ  ОФОРМЯ  ВАШЕТО  ЮНАЧЕ.


ПРОМЕНИ  СЕ БАБА ВАЛЕНТИНА

САМО  ЗА  ЕДНА  ГОДИНА.
И
  ОТ  ВНУЧЕШКАТА  ТЕМА

ЗА  НЕЯ   ПО-ЛЮБИМА ВЕЧЕ НЕМА.


С ВСИЧКИТЕ СИ ФИБРИ ТЯ УСЕЩА,

ЧЕ ВНУЦИ СЕ ОБИЧАТ МНОГО.

КЕФИ СЕ, КОГАТО Я ПОСРЕЩА

СЪС УСМИВКА НА ВРАТАТА ГОГО.


КАЗВА - БАБА, ИЛИ  ЛАЕ  КАТО  КУЧЕ,

ВАЛЕНТИНА  ОЩЕ  НЕ  РАЗБИРА,

НО   С   ЛЮБИМОТО  СИ  ВНУЧЕ

ОБЩ   ЕЗИК  УМЕЕ  ДА   НАМИРА.



                                                                                                          БАБА ЦАНКА                                                                                                              26 МАРТ

© Цанка Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??