27 dic 2017, 11:01

Честита Коледа 

  Poesía » Otra
436 0 2

Тихо тя дойде в нощта

и ни изпълни с топлота!

 

Донесе надежда за идната година,

та така и до амина!

 

Да бъдем всички по-добри

и да сбъднат се мечтите ни!

 

Смирено да сведем глава

и да подадеме си ръка!

 

Мирът да се възцари на света,

това е зовът на Коледа!

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??