27.12.2017 г., 11:01 ч.

Честита Коледа 

  Поезия » Друга
415 0 2

Тихо тя дойде в нощта

и ни изпълни с топлота!

 

Донесе надежда за идната година,

та така и до амина!

 

Да бъдем всички по-добри

и да сбъднат се мечтите ни!

 

Смирено да сведем глава

и да подадеме си ръка!

 

Мирът да се възцари на света,

това е зовът на Коледа!

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??